SETIAP PEMBELIAN DISINI KAMI TAWARKAN DENGAN HARGA AHLI SAHAJA !

TF ADVANCED60 kapsul, 300mg/kapsul
Harga Ahli : RM 169.00

Transfer Factor (TF) ADVANCED juga dikenali sebagai "MOLEKUL AJAIB". TF ADVANCED adalah Molekul Pendidik Sistem Imun. TF dapat memberikan informasi kepada sistem imun untuk mengenali "musuh-musuh" di dalam badan seperti kuman virus, bakteria, parasit dan juga sel kanser. 1 kapsul TF mengandungi informasi maklumat rupa bentuk lebih dari 100,000 jenis pathogen iaitu kuman, virus dan lain2 gejala penceroboh pembawa penyakit.

TF dapat meransang sistem imun untuk menyerang musuh2 penceroboh tersebut. TF juga dapat menenangkan dan mengimbang kembali sistem imun apabila musuh telah berjaya di atasi menjadikan ia penawar utama untuk berbagai masalah ancaman penyakit termasuk masalah penyakit auto-imun (iaitu sistem imun yang diluar kawalan akan menyerang sel baik dan juga tisu tubuh badan).

MASALAH:
~ Meningkatkan keupayaan badan mengingati serangan lalu, menggalakkan keberkesanan dan kesihatan sistem imun.
~ Mendidik sel imun yang masih mentah mengenai bahaya semasa atau yang mungkin di hadapi, bersama dengan pelan tindakan
~ Membantu di peringkat mengenali ancaman kesihatan.
~ Menggalakkan imbangan sistem imun

Masalah:
Kencing Manis (diabetes), Kanser Darah, Lumpuh, Gout, Thyroid, Allergic (Alahan), Parkinson, Sakit Sendi, Selsema, Batuk, Denggi, Chicken Pox, Hepatitis A/B/C, Kecantikan Dalaman, Lembap IQ, Sawan, Kemurungan, Susah Mengandung, Asthma, Jaundice (Demam Kuning), Gastrtis, Rsedung/Sinusitis