SETIAP PEMBELIAN DISINI KAMI TAWARKAN DENGAN HARGA AHLI SAHAJA !

PESAKIT KANSER HATI DAN DIABETES


Petikan testimoni dari blog Kjee :-

Hari ini Kjee dapat dua lagi testimoni dari mereka yang baru lebih kurang tiga minggu mengambil produk Transfer Factor. Seorang bernama Diana yang mengidap kanser hati dan Ayu yang mengidap kencing manis. Dua2 tinggal di Kuala Lumpur.

Kjee tak pernah temui Diana yang tinggal di Sungai Besi dan berasal dari Kelantan. Kjee sepatutnya menemui Diana sekembali dari Alor Setar, Kedah, tiga minggu lalu tetapi tidak kesempatan. So sahabat Kjee, Siti Faezah yang juga ahli 4Life kebetulan berada di office 4Life ketika itu dan membantu Diana jadi ahli dan juga membeli produk 4Life.

Menurut Siti, keadaan Diana ketika itu amat membimbangkan. Mata dan badannya sudah bertukar warna menjadi kuning disebabkan penyakit kanser hati. Seandainya hati kita tidak berfungsi, maka itulah yang akan terjadi. Pagi tadi Kjee call Diana tanya khabar. Menurutnya, suaminya baru sahaja membeli lagi produk TF yang diambilnya seperti TF Plus dan jus Rio Vida, kerana stok 3 minggu lepas sudah habis. Bagaimana keadaannya sekarang?

"Mata dan badan saya masih warna kuning tetapi kini selera makan saya sudah kembali normal. Dulu saya langsung tak berselera makan sehingga badan saya menjadi lemah sangat2. Saya faham, produk 4Life tidak boleh membuat saya baik dalam sekelip mata. "Saya akan terus mengambil produk ini walaupun saya terpaksa menggunakan semua simpanan saya. Saya yakin dengan izinNya, saya boleh sembuh. Bayangkan tiga minggu lepas, saya langsung tak selera makan. Dengan perubahan baru ini (berselera makan), saya yakin tubuh saya akan menjadi kuat. Dan Insya Allah, dapat melawan penyakit yang saya hidapi," kata Diana.
 
Dulu masa Kjee berbual di telefon, suaranya terputus2 kerana terlalu lemah. Tetapi hari ini cukup ketara perubahan pada suaranya.

Kemudian lepas lunch tadi, Kjee ke Kampung Ampang Campuran untuk menemui Ayu. Ayu pesakit diabetes. Tapak kakinya berlubang saiz 5 sen. Doktor beritahu, lubang itu tidak akan bercantum semula sebab daging sekelilingnya sudah mati! Ayu terus hubungi Kjee setelah membaca mengenai TF di blog ini.
 
 
Sudah 3 minggu Ayu makan TF Plus dan sapu Renewal Gel yang dibubuh 1 kapsul TF Plus dan disapu pada luka berkenaan.

"Adik saya yang selalu memantau luka di kaki saya kata sudah nampak bahagian sekitar luka kemerah2an. Dulu sudah hitam," kata Ayu. Satu lagi perubahan pada dirinya ialah dia sudah tidak kerap lagi bangun malam untuk buang air kecil. Kekadang, kata Ayu, terlalu kerap sehinggakan dia seringkali tidur di pejabat waktu makan tengah hari.

Ayu tadi membeli produk Tea4Life dan juga TF Plus sebab stok lama sudah habis. Tea4Life juga elok untuk menstabilkan gula dalam darah.

Kjee tanya Dr Tamilselvan apakah tanda2 merah sekitar luka di tapak kaki Ayu, memberikan apa2 petanda. Dr Tamil beritahu itu bermakna, daging dan kulit sekitar luka yang dikatakan sudah mati itu, hidup kembali!

sumber : kakjee

No comments:

Post a Comment