SETIAP PEMBELIAN DISINI KAMI TAWARKAN DENGAN HARGA AHLI SAHAJA !

TF GLUCOACHTF Set Glucoach ~ RM220 untuk 2 botol ( harga ahli )


Transfer Factor (TF) GluCoach mengandungi ramuan2 yang boleh membantu dan menyokong kesihatan pankreas menerusi sistem metabolik dan endokrine. TF Glucoach berfungsi untuk mengawal gula dalam darah dan mengembalikan fungsi pankreas seperti sediakala. Selain daripada Targeted Transfer Factor (khas untuk kesihatan fungsi insulin), GluCoach juga mengandungi Indian Kino, Gymnema Sylcestre dan Momordica Charantia (Bitter Melon) juga membantu fungsi memproses gula dalam badan.

Terdapat juga Korean Ginseng dan Fenugreek iaitu herba2 yang menyokong kesihatan kadar glukos dan kadar kolestrol. Juga terda[at Chromium dan Vanadium yang menyokong kesihatan fungsi insulin. Alpha Lipoic cid (ALA) yang dikenali sebagai antioksida memberi sokongan kepada sistem metabolik dan endokrin dan menggalakkan pengimbangan tahap gula dalam badan.

TF Glucoach didatangkan bersama2 TF Vitamin & Mineral Complex sebagai set sokongan yang sesuai untuk masalah kencing manis. Tf GluCoach juga sangat bagus untuk digandingkan dengan Tf Advanced untuk membantu kesihatan pankreas dan menyokong fungsi insulin.