SETIAP PEMBELIAN DISINI KAMI TAWARKAN DENGAN HARGA AHLI SAHAJA !

TF BELLE VIE
TF Belle Vie ~ RM197.00 ( harga ahli )

Transfer Factor Belle Vie adalah nutrien yang baik untuk kesihatan dan kecantikan wanita. Ianya mengandungi Transfer Factor khas beserta herba2 terpilih, anti oxidan, phytoestrogen, indole dan calcium d-glucarate.

Kebaikan:
~ Protein Transfer Factor membantu sel-sel badan melawan sel-sel asing yang menyerang organ payudara dan organ ginakologi wanita dan juga meningkatkan sistem pertahanan badan wanita.
~ Kandungan Belle Vie membantu pembaikan sistem reproduksi wanita dan payudara dengan membentuk estrogen-selular. Membantu proses penyahtoksin secara semulajadi dan melawan agen free radical yang dapat merosakkan sel selular badan kita.

~ Belle Vie mengandungi bahan lignan dan bunga lawang iaitu sumber utama phytoestrogen. Phytoestrogen membantu tugas-tugas hormon estrogen wanita. Belle Vie mengandungi bahan "indoles" dari sayuran brocoli, kubis dan kale, teh hijau dan biji anggur melawan free radikal

Apa Yang Membuatkan Produk Ini UNIK?
TF bertindak untuk meransang dan meningkatkan kekuatan sistem imun yang secara tidak langsung memberikan tenaga dan menyihatkan semua sistem dalam badan.

TF Belle Vie mengandungi Targeted Transfer Factor (molekul informasi khusus yang menguatkan tindakbalas imun terhadap pertumbuhan dan kualiti sel-sel baru yang sihat) yang membantu mendidik sel-sel imun dan meningkatkan kemampuan sistem imun untuk bekerja dengan lebih efektif dan mengenali serta bertindakbalas terhadap setiap ancaman yang berpotensi untuk mengganggu kesihatan tubuh badan.

Ciri-ciri NanoFactor Extract memberikan keseimbangan dengan cara menaikkan kemampuan sel-sel imun dengan mengetahui bila harus bertindak, bagaimana harus bertindak dan bila harus kembali bertenang.